Ondersteuningsvormen

      Reacties uitgeschakeld voor Ondersteuningsvormen

Omdat wij begrijpen dat de behoeften en wensen van bedrijven op het gebied van ondersteuning verschillen, bieden wij onze klanten meerdere opties.

Pay per minute (nacalculatie):

Bellen en direct geholpen worden. Het tarief voor deze vorm van ondersteuning bedraagt € 1,40 exclusief btw per minuut. De tijd die we nodig hebben om je te helpen wordt in rekening gebracht. Nadat je geholpen bent, wordt automatisch een factuur gestuurd naar je email adres en kun je deze online betalen. 97 % van de problemen wordt telefonisch of op afstand opgelost. Mocht het toch nodig zijn om op locatie langs te komen, dan worden daar vooraf nadere afspraken over gemaakt.

Service Card (prepaid):

Hierbij koop je vooraf een aantal uren ondersteuning in. Wij verlenen dan op afstand service en ondersteuning op basis van effectieve tijd. Die tijd wordt afgeschreven van de Service Card. Als de uren op de strippenkaart verbruikt zijn, kun je de Service Card opwaarderen. Met name kleinere organisaties die verzekerd willen zijn van goede systeembeheer-ondersteuning op basis van verbruikte tijd, kiezen voor deze vorm van ondersteuning en is een interessante optie voor organisaties waar de interne automatiseringsafdeling primair verantwoordelijk is voor de automatisering, maar er behoefte bestaat aan tweedelijns ondersteuning.

Fixed (vast tarief):

Is met name geschikt voor bedrijven die niet voor financiële verrassingen willen komen te staan en waarvoor automatisering essentieel is voor de bedrijfsvoering. Wij nemen de totale verantwoordelijkheid voor: de ondersteuning van je medewerkers wat betreft systeembeheerzaken; het volledige beheer van de automatisering, zodat deze optimaal functioneert. Dat doen wij binnen een vooraf vastgesteld budget. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Projectmatige zaken en vernieuwingen worden op basis van nacalculatie gedaan.