Service Card (prepaid)

      Reacties uitgeschakeld voor Service Card (prepaid)

Stel, je hebt een probleem. Je bent thuis of op de zaak, je computer begeeft het of je hebt advies nodig. Dan wil je meteen en goed geholpen worden. En natuurlijk mag het niet teveel kosten.

Remote BV introduceert de “Personal IT Assistant” Card . Hiermee kun je direct jouw eigen persoonlijke IT assistent inschakelen.

Je belt het nummer, geeft je persoonlijke code door en wordt direct doorverbonden met je eigen computer expert. Hij helpt je met je zakelijke of privé computerproblemen en lost ze telefonisch, online of op locatie op. Je eigen systeembeheerder, op het moment dat JIJ hem nodig hebt. De creditcard is zowel zakelijk als privé te gebruiken en is niet persoonsgebonden, familie en vrienden kunnen hier dus ook gebruik van maken.

Om het uit te proberen krijg je een half uur tot een uurtje gratis ondersteuning. Je kunt de service card op elk gewenst moment opwaarderen.

Bedrijven die verzekerd willen zijn van computer ondersteuning, buiten kantoortijden, kiezen voor de zilveren of de gouden Service Card.

  1. Bronzen Service Card, ondersteuning van 8:30 uur tot 17:00 uur. (inclusief 30 minuten gratis)
  2. Zilveren Service Card, ondersteuning van 8:30 uur tot 22:00 uur. (inclusief 30 minuten gratis)
  3. Gouden Service Card ondersteuning 24 uur per dag, 7 dagen in de week. (inclusief 1 uur gratis ondersteuning)