Problemen met laptop

      Reacties uitgeschakeld voor Problemen met laptop

Problemen met laptop:  neem contact op met de computer-helpdesk voor een computerreparatie, of gewoon een vraag aan één van de ervaren ICT-medewerkers. Dat kan bijvoorbeeld een vraag zijn over uw laptop of over uw netwerk. Wij hebben voor u het juiste antwoord, als het maar computer gerelateerd is.

Heeft u hulp nodig met de computer bijvoorbeeld in het geval van een trage laptop of een virus dan gaat de hulp op afstand als volgt: De computer monteur zoekt verbinding met uw computer via een beveiligde verbinding. Als dit gelukt is zien wij uw beeldscherm op onze helpdesk computer. Net alsof wij bij u op huis bezoek zijn. Het programma wat wij gebruiken om contact met uw computer te maken heet Teamviewer. Dit programma maakt het mogelijk om op een eenvoudige maar uiterst veilige manier eenmalig verbinding te maken met uw computer. Net alsof er een computermonteur bij u thuis achter de computer zit. U kunt gewoon meekijken, controleren en vragen, en zo dus nog wat leren ook. U ziet precies wat wij doen, want u ziet de muis over het scherm bewegen. Net alsof hij naast u zit. U blijft ten aller tijden in controle, en u kunt de verbinding wanneer u wilt verbreken.

Problemen met laptop.

Heb je computer problemen? Schakel dan direct de hulp in van een ervaren ICT expert. De computer helpdesk is een dienst van Remote B.V, al meer dan 23 jaar ervaring in het ondersteunen van automatisering. Wij ondersteunen zowel bedrijven als particulieren. Wat ons zo uniek maakt is dat wij werken met zeer ervaren ICT medewerkers die je snel verder kunnen helpen.

 

Bel ons en we helpen je direct!

 

Bel 088 – 170 12 34 en wordt direct door een ervaren ICT-er geholpen.