Wie zijn wij?

      Reacties uitgeschakeld voor Wie zijn wij?

Remote B.V. is een professionele organisatie die sinds 1992 computer ondersteuning verzorgt bij vele klanten in diverse branches in zowel Nederland als Duitsland, België en Polen.

We leveren systeembeheer diensten, verzorgen de helpdesk voor bedrijven, installeren hard en software. We leveren onze diensten zoals u ze graag wilt hebben, met toegevoegde waarde. Dit is terug te vinden in het kwaliteitsniveau van de dienstverlening en de jarenlange ervaring op dit vakgebied.

Wij stellen hoge eisen aan het kennisniveau, de ervaring en flexibiliteit van onze medewerkers. Daarom werken we uitsluitend met ervaren computer specialisten die u van dienst zijn. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, op ons rekenen.

Een goede dienstverlener kenmerkt zich door net iets meer te doen dan wat je doorgaans mag verwachten. We zijn geen starre organisatie die zich verschuilt achter procedures en contracten, maar werken op basis van openheid en vertrouwen. Met als belangrijkste uitgangspunt: een werkend systeem en een tevreden klant!

Wanneer je kiest voor samenwerking met ons, ervaar je een enthousiaste, ervaren en oplossingsgerichte specialist. Wij staan garant voor betrokkenheid bij alle IT vraagstukken die jouw organisatie raken. Het resultaat? Een meerjarige samenwerking waarbinnen de gehele automatisering vlekkeloos functioneert.

Natuurlijk mag je je afvragen of wij een goede partner zijn, maar als je al vanaf 1992 deze diensten verleent, mag je er ook van uitgaan dat wij de meest ervaren specialist op dit gebied zijn.